Hos Blue Berry Hill handler undervisning ikke om hvor meget du kan eller hvor meget din hest kan, men om hvad i KAN SAMMEN.

Træningen tager sit udgangspunkt i BBH Balancemodellen, som sikrer at vi kommer hele vejen rundt om dig og din hest. Vi laver en præcis analyse af dig og din hests nuværende udgangspunkt og tilrettelægger træningen herefter. Du lærer at blive mere indfølende, konstruktiv og effektiv i dine træningsmetoder og fremfor alt får du redskaber til at følge op på træningen når du rider selv.

Har du brug for en grundig og gennemgående afklaring omkring din hest? Er du i tvivl om hvor dine rideproblemer stammer fra og hvordan du kan løse dem, eller vil du bare gerne finde ud af om du er på rette spor i træningen?

Så er en vurdering det du har brug for.

En vurdering er halvanden times grundig gennemgang af dig og din hest, ud fra de 4 søjler i BBH Balancemodellen. Vi har god tid til at se hesten i forskellige situationer, høre om jeres baggrundshistorie, fremtidsønsker og daglige udfordringer. Ud fra balancemodellen afdækker vi eventuelle huller i jeres basisfundament og du en helt konkret træningsplan til hvordan du bedst og mest effektivt kommer videre. Når vi gennemgår dig og hesten noteres alt ned i din lektionsbog, så du kan huske det hele når du kommer hjem. Det er også her du får din første lektion og der er tid til at du kan stille spørgsmål og vi kan skrive en fremtidig målsætning ned, samt planlægge hvad du har brug for at træne til næste gang.

En vurdering inkluderer en BBH Lektionsbog samt en pdf-fil med teori og øvelser tilpasset til dig og din hest.

Vi hjælper dig med at kreere en "værktøjskasse", som indeholder de nødvendige værktøjer, for at du som rytter kan træne din hest respektfuldt og effektivt. Du opnår en feeling, en forståelse og får løsningsmuligheder for at kunne gøre det rigtige, når du selv træner derhjemme. Med din nye viden i bagagen, bliver du i stand til at løse mange problemer selv, og bruge din undervisningstid til at bygge videre på den positive udvikling.

Alle hesteracer og ryttere indenfor alle genrer af hesteverdenen er velkomne hos Blue Berry Hill, hvor undervisningen forestås af Susan Kjærgård. Vi stiller ingen krav om uddannelses- eller ambitionsniveau, så længe rytteren er interesseret i at lære, at forstå hesten bedre og skabe en sund, arbejdsvillig og velafbalanceret hest.

  • Hos Blue Berry Hill bliver der lagt hjerte og sjæl i hver eneste elev
  • Al undervisning tilrettelægges efter rytterens personlige ønsker
  • Undervisningen foregår altid i en konstruktiv og sober tone med respekt for både hest og rytter

 

*Din BBH Lektionsbog, er en bog hvor i du har mulighed for at holde styr på dine træningsmål og udviklingen for dig og din hest. Her kan du selv gøre notater i dagligdagen, så du f.eks kan huske det hvis du har nogle spørgsmål med til næste lektion. Alle de ting, vi har gennemgået i en vurdering, bliver skrevet ind i lektionsbogen.

 

Priser for undervisning:

Indledende vurdering og første lektion
inkl. BBH Lektionsbog og pdf-fil 
90 min.   Kr. 1.500,00 pr. hest
     
Almindelige lektioner
   
Eneundervisning 45 min.           Kr. 650,00
Eneundervisning 60 min. Kr. 820,00
Deletime mellem 2 ryttere 60 min. Kr. 420,00 pr. rytter
     
Lektionsbog ved tilkøb
  Kr. 100,00
Facilitetsgebyr på Åmosegaarden, Skovly og Haugevejens Hestecenter afregnes direkte til stedet, på dagen for lektionen    Kr. 50,00
     
Overnatning/boks ved undervisning på Haugevej kontakt Betina.    
     
Hvis du kan samle min. 6 ryttere kommer jeg gerne til dit sted. Send en mail for nærmere info.    
     

 
Alle priser er inklusiv 25 % moms og kørsel.

 


                                                  

 

 

Share

Seneste Nyt

Gratis undervisning - til midtvejseksamen

Har du lyst til at være testrytter til midtvejseksamen på BBH søndag d. 21. juni 2020?

Vores testryttere er en stor og vigtigt del af eksamen og vi lover dig en spændende og lærerig dag. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...