Hos Blue Berry Hill handler undervisning ikke om hvor meget du kan eller hvor meget din hest kan, men om hvad i KAN SAMMEN.

Træningen tager sit udgangspunkt i BBH Balancemodellen, som sikrer at vi kommer hele vejen rundt om dig og din hest. Vi laver en præcis analyse af dig og din hests nuværende udgangspunkt og tilrettelægger træningen herefter. Du lærer at blive mere indfølende, konstruktiv og effektiv i dine træningsmetoder og vi holder styr på din træning i din BBH Lektionsbog*, hvor du efter hver undervisningslektion, får en opdatering med det vigtigste fra lektionen, samt det vi har aftalt, at du skal arbejde videre med til næste gang.

Har du brug for en afklaring omkring din hest? Er du i tvivl om hvor dine rideproblemer stammer fra og hvordan du kan løse dem, eller vil du bare gerne finde ud af om du er på rette spor i træningen?

Så er en vurdering det du har brug for.

En vurdering er halvanden times grundig gennemgang af dig og din hest, ud fra de 4 søjler i BBH Balancemodellen. Vi har god tid til at se hesten i forskellige situationer, høre om jeres baggrundshistorie, fremtidsønsker og daglige udfordringer. Ud fra balancemodellen afdækker vi eventuelle huller i jeres basisfundament og du en helt konkret træningsplan til hvordan du bedst og mest effektivt kommer videre. Når vi gennemgår dig og hesten noteres alt ned i din lektionsbog, så du kan huske det hele når du kommer hjem. Det er også her du får din første lektion og der er tid til at du kan stille spørgsmål og vi kan skrive en fremtidig målsætning ned, samt planlægge hvad du har brug for at træne til næste gang.

En vurdering inkluderer en BBH Lektionsbog samt en pdf-fil med teori og øvelser tilpasset til dig og din hest.

Vi hjælper dig med at kreere en "værktøjskasse", som indeholder de nødvendige værktøjer, for at du som rytter kan træne din hest respektfuldt og effektivt. Du opnår en feeling, en forståelse og får løsningsmuligheder for at kunne gøre det rigtige, når du selv træner derhjemme. Med din nye viden i bagagen, bliver du i stand til at løse mange problemer selv, og bruge din undervisningstid til at bygge videre på den positive udvikling.

Alle hesteracer og ryttere indenfor alle genrer af hesteverdenen er velkomne hos Blue Berry Hill, hvor undervisningen forestås af Susan Kjærgård. Vi stiller ingen krav om uddannelses- eller ambitionsniveau, så længe rytteren er interesseret i at lære, at forstå hesten bedre og skabe en sund, arbejdsvillig og velafbalanceret hest.

  • Hos Blue Berry Hill bliver der lagt hjerte og sjæl i hver eneste elev
  • Du får løbende evaluering og vi planlægger dine fremtidige mål i din BBH Lektionsbog
  • Al undervisning tilrettelægges efter rytterens personlige ønsker
  • Undervisningen foregår altid i en konstruktiv og sober tone med respekt for både hest og rytter
  • Træningsdatoer kan aftales fra gang til gang, efter dit behov
  • Klippekort er gyldigt 1. år fra udstedelsen med mindre andet aftales
  • Hvis du er ny elev, skal du starte med en vurdering hvor du også får en gratis BBH Lektionsbog

 

*Din BBH Lektionsbog, er en bog hvor i du har mulighed for at holde styr på dine træningsmål og udviklingen for dig og din hest. Her kan du selv gøre notater i dagligdagen, så du f.eks kan huske det hvis du har nogle spørgsmål med til næste lektion. Efter hver lektion skriver Susan de vigtigste ting fra lektionen ind i bogen, ligesom du også får en beskrivelse af "lektierne" til næste gang.

 

Priser for undervisning på BBH:

Indledende vurdering og første lektion
inkl. BBH Lektionsbog og pdf-fil 
90 min. Kr. 1.500,00 pr. hest
     
Derefter    
Eneundervisning inkl. udfyldning af lektionsbog 45 min. Kr. 400,00
Eneundervisning inkl. udfyldning af lektionsbog 60 min. Kr. 500,00
Deletime mellem 2 ryttere 60 min. Kr. 300,00 pr. rytter
     
Lektionsbog ved tilkøb
  Kr. 100,00
     
Overnatning hest i boks   Kr. 150,00
Overnatning rytter i kursusværelse   Kr. 150,00
     
     
     

 

Priser for undervisning udenfor BBH inkl. kørsel

Eneundervisning 45 min. Kr. 650,00
Eneundervisning 60 min. Kr. 800,00
Deletime mellem 2 ryttere                               . 60 min. Kr. 400,00 pr. rytter
     
     
     
Indledende vurdering og første lektion
inkl. BBH Lektionsbog og pdf-fil                        
90 min. Kr. 1500,00 pr. hest

Ved opstaldning koster det 150 kr. pr. dag for boksen inklusiv mulighed for fold.


Alle priser er inklusiv 25 % moms.

 


                                                  

 

 

Share

Seneste Nyt

Gratis træning af din springhest i 3 dage

Ejer du en springhest og har du lyst til at få den trænet gratis i 3 dage, med fokus på at forbedre din hests springteknik?

Så er det måske din hest vi har brug for, når de basisinstruktører, som er igang med BBH Træner overbygningen, skal til eksamen i uge 28.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

Kursus med Amanda Barton

06. - 07. juni 2017

Drømmer du om mere samhørighed med din hest?

Amanda Barton arbejder tålmodig og roligt med at forbedre samarbejdet mellem rytter og hest. Hun hjælper rytteren til at få styr på tankerne og få en afspændt krop. Derudover  viser hun hvordan hesten kan lære at holde fokus på sin rytter i stedet for på det der sker i dens omgivelser.

Read more...

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...