User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 

I forbindelse med den kommende eksamen for aspiranterne på hold 9 på BBH Basisinstruktøruddannelsen, som afholdes på Vilhelmsborg i slutningen af marts, er der kommet ny censor i "Adfærd og Læringsteori".
Ny censor er intet mindre end den tidligere professor ved Landbohøjskolen, Jan Ladewig.

Jan Ladewig er uddannet dyrlæge fra Landbohøjskolen og har en PhD grad i Animal Behavior fra University of California, USA. Han har arbejdet på et tysk forskningsinstitut og undersøgt adfærdsmæssige og fysiologiske reaktioner på stress hos kvæg, svin og heste, samt udviklet en metode til kvantitativ måling af dyrs motivation til at udføre naturlig adfærd. Desuden har han været professor på Landbohøjskolen og undervist dyrlæge- og husdyrbrugsstuderende i husdyrs adfærd og velfærd. Han har endvidere været vejleder for talrige Ph.D.- og specialestuderende.

Jan Ladewig har været medlem af the International Society of Applied Ethology (ISAE) siden 1982. I perioden 1992 – 1994 var han præsident for selskabet. Han er endvidere medlem af the International Society for Equitation Science (ISES) siden dets begyndelse i 2002 og æresmedlem af selskabet siden 2007.

Udover at have arbejdet som praktiserende hestedyrlæge er Jan aktiv rytter. Hans hovedinteresse er den videnskabelige baggrund for træning af heste, især med henblik på ridesikkerhed og hestevelfærd. I dag bor han sammen med sin hustru og yngste datter på et landsted i Ugerløse syd for Holbæk.

Det er en kæmpe ære for os, at han vil være censor for aspiranterne og hjælpe med sikre en høj kvalitet af vores BBH instruktører.

Til den afsluttende eksamen, skal aspiranterne eksamineres mundtligt i faget "Adfærd og Læringsteori" på den første af 3 dage og på de sidste 2 dage, skal der aflægges praktiske prøver, hvor der eksamineres i henholdsvist "Kommunikation og Formidling", "Anatomi og Biomekanik" samt "Helhedsforståelse". Alle 4 karakterer skal være bestået, for at en aspirant kan kalde sig BBH Basisinstruktør og får adgang til instruktørnetværket, opdateringsworkshops, overbygningen og markedsføringskanaler hos BBH. 

Der er åbent for ansøgninger til hold 10 , der har opstart efteråret 2019.
Læs mere om uddannelsen HER

 

 

Share

Seneste Nyt

Gratis undervisning - til midtvejseksamen

Har du lyst til at være testrytter til midtvejseksamen på BBH søndag d. 21. juni 2020?

Vores testryttere er en stor og vigtigt del af eksamen og vi lover dig en spændende og lærerig dag. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...