User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 

Babyspringning for ungheste og urutinerede springryttere,
- ved BBH Basisinstruktør Sarah Gerding.

17. og 18. november 2018
Vil du og din hest lære at springe balanceret, sikkert og afspændt, så er dette et kursus designet til dig.

På kurset vil du og din hest blive introduceret til basis arbejdet med bomme og små spring på en tålmodig og grundig måde.

Vi vil blandt andet arbejde med:
- Det første møde med bomme
- Gør det første spring til en god oplevelse
- Lad hesten finde sin egen balance i arbejdet
- Afspændthed, fokus og opstilling ved rytter
- Afspændthed, fokus og kontrol af retning og tempo ved hesten
- Flow

Alsidig træning er vigtig for alle heste, lige meget om de bruges til dressur, spring eller distance. Det styrker deres krop, og gør dem mere stabile i mødet med nye udfordringer.

Bomtræning og små spring er derfor et brugbart værktøj til at opbygge en sund og velfungerende heste, både fysisk og psykisk, og gøres det rigtigt fra start får man en balanceret, rolig og sikker hest. For at opnå dette skal både hest og rytter arbejder uden spænding både fysisk og psykisk, det er derfor vigtigt at få spring og bommen introduceret på en god måde, så man ikke starter med en dårlig association som senere skal aflæres.

Praktiske informationer
Kurset starter Lørdag morgen med fælles teori inden undervisningen begynder.
Lørdag rides der på hold af to, som tilpasses efter niveau, og alle rider 60 min. både før og efter frokost.
Søndag er der igen lektioner fra morgenstunden af og alle får 45 minutters ene-undervisning inden vi runder kurset af med en fælles opsamling.

Der er mulighed for at leje boks inkl. luftefold på BBH, liesom der også er mulighed for at overatte i køjeseng i sovesalen på BBH. Der er køleskab til rådighed, samt bad/toilet i staldbygningen.

Priser:

Hele kurset med hest kr. 1250,-
Hele kurset uden hest kr. 450.-
Opstaldning kr. 150,- pr. dag
Overnatning på sovesal hos BBH kr. 150,- pr nat.

Der vil blive lavet en lukket Facebook gruppe for alle deltagere, hvor vi efter kurset kan udveksle succeser, fremgang og udfordringer og hjælpe til at inspirere hinanden til at få brugt bomme og spring i den daglige træning.

Al undervisning bliver varetaget af BBH Basisinstruktør Sarah Gerding

Kurset finder sted lørdag d. 17 og søndag d. 18 november 2018 på
Blue Berry Hill
Haugevej 13
8620 Kjellerup

Tilmelding kan ske til Sarah på mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Sarahmaze

Share

Seneste Nyt

Tidl. Professor Jan Ladewig, ny censor hos BBH

I forbindelse med den kommende eksamen for aspiranterne på hold 9 på BBH Basisinstruktøruddannelsen, som afholdes på Vilhelmsborg i slutningen af marts, er der kommet ny censor i "Adfærd og Læringsteori".
Ny censor er intet mindre end den tidligere professor ved Landbohøjskolen, Jan Ladewig.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...