Så er der åbnet for tilmeldinger til vores populære træningslejr 2017.

Der afholdes kun én lejr og i år har vi åbnet for nye deltagere, for første gang i et par år.

Vores sommerlejr er en populær og eksklusiv træningslejr og intensive dage med træning, teori, undervisning og rideglæde. Her kan du lære en masse, om heste og dig selv, samtidigt med at du nyder socialt samvær med ligesindede.

  - Jordarbejde
  - Dressur
  - Spring
  - Med og uden udstyr
  - Enelektioner
  - Longering
  - Heste agility
  - Tur med hestene
  - Løsspringning
  - Rytter yoga
  - Arbejdsmapper
  - Teori
  - Underholdning
  - RIDEGLÆDE

 
Alt sammen en del af træningslejr hos BBH.

Dato for træningslejren i 2017 er: 

Uge 30
- seniorlejr

søndag 23. juli - fredag 28. juli - fortrinsvist for ryttere over 18 år.

Ankomst søndag mellem kl 12.00 – 13.00 

Afrejse fredag mellem kl 15.00 - 16.00      

 

På træningslejren vil der både være praktisk arbejde med hestene, interessante teoriforedrag og spændende øvelser uden hest.

Der kommer inspirerende gæsteindlæg og du får muligheden får at eksperimentere, afprøve og måske udvide din komfortzone i et trygt og varmt miljø, hvor der er plads til alle :-)

Hos Blue Berry Hill handler det ikke om hvor meget DU kan eller hvor meget din HEST kan, men om hvad I kan SAMMEN.

Derfor tager undervisningen udgangspunkt i den enkelte ekvipages standpunkt og fremtidsønsker og udover din egen undervisning vil du kunne opleve underbyggende teori og praktiske øvelser, inspirerende gæsteindlæg, foredrag, små teoriopgaver og et fantastisk sammenhold på tværs af disciplin, hesterace og foretrukne udstyr.

 
Indkvartering foregår indendørs i fælles soverum i nye køjesenge. Deltagerne medbringer egne dyner, betræk o.l.
Bad og toilet forefindes naturligvis.

 • Bespisning med bl.a. hjemmebagte boller til morgenmad og lækre råvarer til frokost og aftensmad er incl. i prisen. Der vil være serveringer af kage, frisk frugt og is i løbet af dagen. Slik, sodavand etc. medbringes af den enkelte eller købes ved den lokale købmand.
 • Der er mulighed for boks eller døgnfold. Boks reserveres på forhånd. Alle heste har mulighed for at komme på fold i løbet af dagen. Foldtid for de heste, som ikke går på døgnfold, fordeles i turnusordning deltagerne imellem. Deltagerne medbringer selv foder til hestene. Hø kan forudbestilles og leveres hos BBH inden ankomst, såfremt dette ønskes. Priser kan oplyses ved henvendelse. Alt udstyr til hestene medbringes af deltagerne.
 • Max 14 deltagere pr træningslejr.
 • Pris  DKK 5.500,00 incl. moms.
 • Det er muligt at dele dit gebyr op i 3 nemme rater á 2.000 kr. pr. rate.
  Første rate indbetales når du reserverer din plads. Anden rate indbetales inden 1. marts 2016 mens tredje og sidste rate indbetales senest 1. juni 2016

  Vi glæder os til en spændende uge med hesteinteresserede mennesker. Tilmelding foregår efter ”først til mølle princippet”. Tilmelding sker ved at sende en mail til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Tilmelding er bindende. Ved framelding inden 1. maj 2017 refunderes det fulde kursusgebyr. Ved framelding inden 1. juni 2017 refunderes 50% af kursusgebyret. Ved framelding efter 1. juni 2017 refunderes kursusgebyret ikke men vi er gerne behjælpelig med at finde en der kan overtage din plads eller fylde op fra ventelisten. 

 

Hvad siger deltagerne selv:

At komme på Blue Berry Hill giver ro i sindet og mulighed for at øge fokus og lære nye spændende ting om heste og mennesker.  - Ann

Tusind tak for endnu en helt fantastisk lærerig og inspirerende træningsuge. Dejligt med masser af fokus både på hest og rytter, samt læring omkring vigtigheden af at samhørigheden med hesten fungerer tip top, hver gang. - Karina

Det var mega sjovt. Undervisningen var god + maden var god og så var der nogle helt utroligt søde piger!
- Frederikke 

Kombinationen af teori, den praktiske træning og de bløde aspekter som mentalt fokus og rideglæde har gjort denne uge til en helt unik og meget lærerig oplevelse.   - Mette

At være på sommertræningslejr er en fantastisk mulighed for at  bruge en uge på intensiv træning, lære en masse og nørde hest, biomekanik, læringsteori og mange andre spændende ting med en hel flok ligesindede! - Nina

 

Share

Seneste Nyt

Gratis undervisning - til midtvejseksamen

Har du lyst til at være testrytter til midtvejseksamen på BBH søndag d. 21. juni 2020?

Vores testryttere er en stor og vigtigt del af eksamen og vi lover dig en spændende og lærerig dag. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...