Paulo Sergio Perdagio kommer igen til Danmark d. 19-20 september og holder et 2 dages kursus i klassisk Portugisisk dressur.

Paulo arbejder på på PSEA - Portuguese school of equestrian art. På skolen i Portugal er han især kendt for sit samlende arbejde med hestene i lange liner og deltager ofte i opvisninger med Lusitanoerne.

Med sin baggrund i den klassiske dressur har han fokus på det løsgørende og samlende sideførende arbejde, som fører til større bæring og på sigt en korrekt sat piaff.

Hans arbejde er en kontinuerlig vekslen mellem bøjning, sideførende arbejde og ligeudretning og ingen lektioner er ens, men hele tiden skiftende for at passe til den enkelte hest. Der veksles mellem høj form, lang form, mellem for, op i tempo, ned i tempo, rundt, langside, henover midten, kontragalop, slangegange, versader, traversader og en masse små pauser, hvor hesten får fred og helt lange tøjler.

Udover at være en fantastisk rytter og hestetræner, er han begavet med et stort formidlingstalent, som gør at undervisningen let forståelig og meningsfyldt.

Han arbejder med heste på alle uddannelsesniveauer og har de sidste gange har har været her, bla. lært en ung hest at galoppere for første gang og en lidt ældre hest lærte at piaffere for første gang. Der er altså plads til alle heste og ryttere, på alle niveauer, på dette kursus.

Praktiske informationer.

Begge dage starter kl. 09.00 og rytterne undervises i enkeltlektioner af 45 minutters varighed.

Prisen for at deltage i kurset med hest er 2600 kr. Det er muligt at dele en plads med en anden, så I enten rider 2 i samme lektion, eller den ene rider lørdag og den anden rider søndag.

Hvis du ønsker en boks til din hest, koster det 150 per dag og boksen skal afleveres rengjort.

Du kan også deltage som teorideltager, uden hest. Prisen for en dag som teorideltager er 300 kr. og samlet for begge dage 500 kr.

Blue Berry Hill
Haugevej 13
8620 Kjellerup

Tilmelding sker på mailadresse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Tilmeldingen skal indeholde følgende oplysninger om navn og adresse. Om du ønsker boks ( 1 eller 2 dage ).

"Paulo Sergio Perdigao er en fantastisk engageret underviser med en stor indføling for hestene. Han mestrer en god balance hvor der forlanges noget af hestene på en venlig og retfærdig facon, med mange pauser og ros.

Han aflæser hurtigt hver enkelt ekvipage og dennes behov og tilrettelægger træningen derefter.

Kurset er for dig der gerne vil have en lydhør og villig hest, der arbejde for lette hjælpere og responderer på sædet. Paulo Sergio er ligeså passioneret om at skabe god grundridning og indfølende ryttere, som detalje arbejdet med højere samling, piaff og passage.. Hans løsgørende skrditarbejde er meget effektivt og afspændende for hestene."


Vi glæder os til kurset, som sidst var helt igennem fantastisk.

Paulo

Share

Seneste Nyt

Gratis undervisning - til midtvejseksamen

Har du lyst til at være testrytter til midtvejseksamen på BBH søndag d. 21. juni 2020?

Vores testryttere er en stor og vigtigt del af eksamen og vi lover dig en spændende og lærerig dag. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...