06. - 07. juni 2018

Drømmer du om mere samhørighed med din hest og/eller at få bedre stævnenerver?

Amanda Barton arbejder helt anderledes end de fleste andre trænere og hun fokuserer først og fremmest på rytterens mindset. Hun underviser tålmodigt og roligt med fokus på at forbedre samarbejdet mellem rytter og hest.  Hun hjælper rytteren til at få styr på tankerne og få en afspændt krop, som giver bedre arbejdsbetingelser for hesten. Derudover, viser hun hvordan hesten kan lære at holde fokus på sin rytter i stedet for på det der sker i dens omgivelser

Amanda bruger blide træningsteknikker til at balancere både heste og ryttere, samt skabe flow i bevægelsen, så samarbejdet mellem hest og rytter bliver blidere og mere harmonisk. Hun er 100% nærværende i sin undervisning og fordi det er rytteren der er i centrum, er der plads til alle slags heste inden for alle discipliner, med hver deres problem stilling.

Amanda arbejder med konkurrence ryttere og præstationsangst, hun arbejder med nervøse og bange ryttere og hun arbejder med ryttere, der har brug for et bedre og mere stabilt fokus.

Lektionerne tilrettelægges individuelt efter dine og hestens behov, og vi er alle klar til at hjælpe med, at skabe det bedst mulige setup for din lektion.
Har du brug for en selskabshest?
Har du brug for forstyrrelser i miljøet?
Har du brug for at ride udenfor ridebanen?
Har du brug for at rykke din "højde grænse" på springene
Har du brug for at ride dit dressurprogram?

Så løser vi det for dig, så du kan arbejde på lige netop DÈT, der vil rykke din ridning et stort skridt i den ønskede retning.

Du har mulighed for at deltage i kurset enten med eller uden hest.
Der vil være masser af fælles øvelser i løbet af dagen, der også inddrager alle deltagere uden hest.

Kurset inkluderer 2 lektioner á 50 min pr. lektion samt 2 x 1 times fælles teori/morgensamling og en interaktiv demotime onsdag aften.

Priser
Hele kurset m. hest 3100 DKK *
Hele kurset u.  hest  750 DKK

NB! Der er kun 7 pladser med hest, som fordeles efter først til mølle princippet!

*Hele kurset MED hest, giver dig retten til at købe en tilskuerbillet til halv pris.


Kurset afholdes her på BBH
Haugevej 13
8620 Kjellerup

Der er mulighed for leje af boks inkl. adgang til luftefold til 150 kr. pr. dag
Du skal selv medbringe hø og foder.
Der er mulighed for at leje en køjeseng på BBH for 150 kr. pr. overnatning. Der er badeværelse og køleskab til rådighed.


Du booker din plads ved at sende en mail til
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

"Perfection is the enemy of the good",- Amanda Barton

DSC 0846 - Kopi 640x426

Share

Seneste Nyt

Gratis undervisning - til midtvejseksamen

Har du lyst til at være testrytter til midtvejseksamen på BBH søndag d. 21. juni 2020?

Vores testryttere er en stor og vigtigt del af eksamen og vi lover dig en spændende og lærerig dag. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...