-Vær sikker på du får det hele med!

 

Blue Berry Hill er et sted der altid er i udvikling. Vores helt klare mål med fremtiden, er at uddanne DIG til at uddanne din hest på en respektfuld, sund og langtidsholdbar måde. Derfor er der hele tiden kurser og opholdsmuligheder med forskellige temaer til alle niveauer, ligesom det også er muligt for dig og din hest at komme og være på Blue Berry Hill i længere eller kortere perioder, hvis du ønsker intensiv træning.

 

DIG I FOKUS, SÅ DU KAN FOKUSERE PÅ DIN HEST

På Blue Berry Hill, kan du finde dig selv, lige meget på hvilket niveau du er, eller ønsker at være. Vi tilbyder udvikling på mange planer, fra individuel undervisning, til kortere ophold, træningsuger eller vores attraktive instruktør uddannelse, for dig der drømmer om at inspirere og videregive viden og rideglæde til andre ryttere. 

 

 

Share

Seneste Nyt

Gratis træning af din springhest i 3 dage

Ejer du en springhest og har du lyst til at få den trænet gratis i 3 dage, med fokus på at forbedre din hests springteknik?

Så er det måske din hest vi har brug for, når de basisinstruktører, som er igang med BBH Træner overbygningen, skal til eksamen i uge 28.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

Kursus med Amanda Barton

06. - 07. juni 2017

Drømmer du om mere samhørighed med din hest?

Amanda Barton arbejder tålmodig og roligt med at forbedre samarbejdet mellem rytter og hest. Hun hjælper rytteren til at få styr på tankerne og få en afspændt krop. Derudover  viser hun hvordan hesten kan lære at holde fokus på sin rytter i stedet for på det der sker i dens omgivelser.

Read more...

Nyeste artikel

Gakkede gangarter, benflytning og balance

Grissepas, gangsalat, myldreben, og taktforvirring er bare nogle af de mange ord, jeg oplever, der bliver brugt når de islandske heste, har svært ved at finde den rene takt i en given gangart. Takt er vigtigt på alle hesteracer, både 3 gængere, 4 gængere og 5 gængere, fordi den rene takt indikerer at hesten arbejder symmetrisk og i balance.

Read more...