Nyt intensivt og lærerigt 1-årigt forløb, der udvikler din egen ridning, din teoretiske viden og dine personlige kompetencer.

Juniorforløbet henvender sig til de 15-20 årige, som gerne vil være en dygtigere rytter og lære meget mere om heste og træning gennem et seriøst og intensivt hesteforløb, der kan kombineres med skole og/eller fritidsjob? Året bliver fyldt med læring, hvor biomekanik, læringsteori og personligt ansvar udvikles gennem en kombination af teoriundervisning, ridelektioner, hjemmeopgaver og forældresparring.

Du skal overveje juniorforløbet hvis du drømmer om at blive en dygtigere rytter/træner gennem en dybere forståelse af din hest/pony. Hvis du har lyst til at blive fyldt op med lærdom og skabe et tættere bånd imellem dig og din pony/hest samtidigt med at du lærer mere om hestens hjerne, hestens fysik og din egen krop, din motivation, din evne til målsætning og hvordan dine tanker påvirker samspillet med hesten.

Du får:
5 træningssamlinger fordelt i både Jylland og på Sjælland
Træningsdagbog hos RidersLogbook med månedlig feedback
Enkelt dags lektioner
Teoriopgaver
Forældre sparring

Udover din direkte læring, får du samtidigt også et solidt netværk og god opbakning fra de andre deltagere i et trygt læringsrum, hvor I kan inspirere og støtte hinanden undervejs.

Læringsteori, Biomekanik og Personlige kompetencer er nøgleordene for Juniorforløbet, der bliver et intensivt år med fuld knald på læring og udvikling.

Hvis dette er noget for dig, så send os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så fremsender vi den store infomappe, hvor I sammen kan læse alt om hele forløbet.

Opstart 09.08.2019

Share

Seneste Nyt

Gratis undervisning - til midtvejseksamen

Har du lyst til at være testrytter til midtvejseksamen på BBH søndag d. 21. juni 2020?

Vores testryttere er en stor og vigtigt del af eksamen og vi lover dig en spændende og lærerig dag. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...