Vi har i øjeblikket lukket for heste i træning.

Se denne ekstra mulighed i august 2016

Du har mulighed for at sende din hest i træning på Blue Berry Hill. Vi modtager alle slags heste, og forløbet for den enkelte hest planlægges naturligvis individuelt, tilpasset træningens formål. Ærlighed og integritet er nøgleord på Blue Berry Hill, og du er derfor garanteret en seriøs og kompetent behandling af din hest. Vi skaber sunde og arbejdsvillige heste med et solidt basisfundament, der opfylder alle grundforudsætningerne for en sund, villig og stabil ridehest.

Vores træning er baseret på moderne læringsteori og nyere forskning indenfor hestens mentale evner. Vi samarbejder med dygtige dyrlæger og holder os opdateret med den nyeste viden og forskning. Al træning tager udgangspunkt i hestens fysiologiske og mentale forudsætninger og vi holder øje med at hestene hele tiden udtrykker tilpashed ved at være med i træningen. Efter vores vurdering, presses alt for mange heste, alt for hårdt, i for ung en alder.

Vi ønsker at skabe sunde og holdbare heste, som vores kunder får glæde af, mange år fremover. Bl.a. derfor tager vi ikke heste ind til klargøring til 3-års sadelkåring. Vi tager heller ikke heste i salgskommission.

Vi tilbyder tilridning, hvor hestene opbygges med et solidt basisfundament og alle grundforudsætninger bliver opfyldt.

Vi tilbyder genoptræning efter pauser eller skader, med fokus på at skabe et sundt fundament og bevægemønster.

Vi tilbyder omtræning hvis din hest har udviklet uhensigtsmæssig adfærd, er blevet voldsom eller nervøs, med fokus på at skabe en mentalt velafbalanceret hest.

Vi tilbyder videreuddannelse hvis din hest har brug for ekstra udvikling og nye udfordringer.

 

Fordi samarbejde mellem hest og rytter er vores vigtigtigste mål, er det muligt for dig at komme her på BBH og følge med i din hests træning, samt selv få undervisning med hesten, så du kan videreføre træningen, når din hest kommer hjem. Undervisning mens hesten er i træning er inkluderet i prisen.

Træningen varetages i praksis af vores daglige træner Stine Joy Langkilde og superviseres af Susan. Undervisningen af ejerne til heste der er i træning, varetages primært af Stine.

 

Priser:

Hest i træning 1 mdr. 4.000 kr for træning + 1.600 kr for opstaldning = 5.600 kr.

For efterfølgende måneder ydes en rabat på 500 kr. inkl. moms/mdr. for træning.

Alle priser er + 25 % moms

 

At være hest på Blue Berry Hill:

Vi stræber naturligvis efter at give hestene i vores varetægt de optimale betingelser for et godt hesteliv. Udover seriøs og hensigtsmæssig træning, indebærer dette, efter vores mening følgende:

Fold HVER dag med mindst én foldkammerat, for at tilgodese hestenes flokinstinkt. Dette, mener vi, giver gladere og mere arbejdsvillige heste.
Pålægning og skift af dækkener, klokker, gamacher etc.
Fodring med lidt eller ingen stivelse, vitamin/mineral tilskud, lucerne, gulerødder, roepiller og wrap og tørt hø. Denne fodring tilgodeser hestenes behov for tygge-tid, styrker spytproduktionen, og modvirker aktivt tendens til mavesår, kolik m.v. Der tildeles ligeledes wrap eller godt halm på foldene i vinterhalvåret. Herudover kommer naturligvis pasning, strigling, vask, solarium, "nussen og pussen" efter alle kunstens regler.  

Imens din hest er i vores varetægt, sørger vi naturligvis for, at den bliver tilset og behandlet for eventuelle skader, ligesom vi tilkalder dyrlæge, såfremt det er nødvendigt.

Alt efter behov, er der mulighed for at vi træner din hest i en længere periode, eller i et kortere, intensivt forløb.


Kontakt os of lad os finde ud af hvad du og din hest har brug for. Du er ALTID velkommen til at komme og se stedet og se hvordan vi træner de andre heste, inden du beslutter dig for om din hest skal trænes her på BBH:

Share

Seneste Nyt

Gratis træning af din springhest i 3 dage

Ejer du en springhest og har du lyst til at få den trænet gratis i 3 dage, med fokus på at forbedre din hests springteknik?

Så er det måske din hest vi har brug for, når de basisinstruktører, som er igang med BBH Træner overbygningen, skal til eksamen i uge 28.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

Kursus med Amanda Barton

06. - 07. juni 2017

Drømmer du om mere samhørighed med din hest?

Amanda Barton arbejder tålmodig og roligt med at forbedre samarbejdet mellem rytter og hest. Hun hjælper rytteren til at få styr på tankerne og få en afspændt krop. Derudover  viser hun hvordan hesten kan lære at holde fokus på sin rytter i stedet for på det der sker i dens omgivelser.

Read more...

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...