Vi har i øjeblikket lukket for heste i træning.

Se denne ekstra mulighed i august 2016

Du har mulighed for at sende din hest i træning på Blue Berry Hill. Vi modtager alle slags heste, og forløbet for den enkelte hest planlægges naturligvis individuelt, tilpasset træningens formål. Ærlighed og integritet er nøgleord på Blue Berry Hill, og du er derfor garanteret en seriøs og kompetent behandling af din hest. Vi skaber sunde og arbejdsvillige heste med et solidt basisfundament, der opfylder alle grundforudsætningerne for en sund, villig og stabil ridehest.

Vores træning er baseret på moderne læringsteori og nyere forskning indenfor hestens mentale evner. Vi samarbejder med dygtige dyrlæger og holder os opdateret med den nyeste viden og forskning. Al træning tager udgangspunkt i hestens fysiologiske og mentale forudsætninger og vi holder øje med at hestene hele tiden udtrykker tilpashed ved at være med i træningen. Efter vores vurdering, presses alt for mange heste, alt for hårdt, i for ung en alder.

Vi ønsker at skabe sunde og holdbare heste, som vores kunder får glæde af, mange år fremover. Bl.a. derfor tager vi ikke heste ind til klargøring til 3-års sadelkåring. Vi tager heller ikke heste i salgskommission.

Vi tilbyder tilridning, hvor hestene opbygges med et solidt basisfundament og alle grundforudsætninger bliver opfyldt.

Vi tilbyder genoptræning efter pauser eller skader, med fokus på at skabe et sundt fundament og bevægemønster.

Vi tilbyder omtræning hvis din hest har udviklet uhensigtsmæssig adfærd, er blevet voldsom eller nervøs, med fokus på at skabe en mentalt velafbalanceret hest.

Vi tilbyder videreuddannelse hvis din hest har brug for ekstra udvikling og nye udfordringer.

 

Fordi samarbejde mellem hest og rytter er vores vigtigtigste mål, er det muligt for dig at komme her på BBH og følge med i din hests træning, samt selv få undervisning med hesten, så du kan videreføre træningen, når din hest kommer hjem. Undervisning mens hesten er i træning er inkluderet i prisen.

Træningen varetages i praksis af vores daglige træner Stine Joy Langkilde og superviseres af Susan. Undervisningen af ejerne til heste der er i træning, varetages primært af Stine.

 

Priser:

Hest i træning 1 mdr. 4.000 kr for træning + 1.600 kr for opstaldning = 5.600 kr.

For efterfølgende måneder ydes en rabat på 500 kr. inkl. moms/mdr. for træning.

Alle priser er + 25 % moms

 

At være hest på Blue Berry Hill:

Vi stræber naturligvis efter at give hestene i vores varetægt de optimale betingelser for et godt hesteliv. Udover seriøs og hensigtsmæssig træning, indebærer dette, efter vores mening følgende:

Fold HVER dag med mindst én foldkammerat, for at tilgodese hestenes flokinstinkt. Dette, mener vi, giver gladere og mere arbejdsvillige heste.
Pålægning og skift af dækkener, klokker, gamacher etc.
Fodring med lidt eller ingen stivelse, vitamin/mineral tilskud, lucerne, gulerødder, roepiller og wrap og tørt hø. Denne fodring tilgodeser hestenes behov for tygge-tid, styrker spytproduktionen, og modvirker aktivt tendens til mavesår, kolik m.v. Der tildeles ligeledes wrap eller godt halm på foldene i vinterhalvåret. Herudover kommer naturligvis pasning, strigling, vask, solarium, "nussen og pussen" efter alle kunstens regler.  

Imens din hest er i vores varetægt, sørger vi naturligvis for, at den bliver tilset og behandlet for eventuelle skader, ligesom vi tilkalder dyrlæge, såfremt det er nødvendigt.

Alt efter behov, er der mulighed for at vi træner din hest i en længere periode, eller i et kortere, intensivt forløb.


Kontakt os of lad os finde ud af hvad du og din hest har brug for. Du er ALTID velkommen til at komme og se stedet og se hvordan vi træner de andre heste, inden du beslutter dig for om din hest skal trænes her på BBH:

Share

Seneste Nyt

Gratis undervisning - til midtvejseksamen

Har du lyst til at være testrytter til midtvejseksamen på BBH søndag d. 21. juni 2020?

Vores testryttere er en stor og vigtigt del af eksamen og vi lover dig en spændende og lærerig dag. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...