User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 

" I found my freedom.. on blueberryhill.... My dreams came true, on blueberryhill", sådan sang den berømte pianist og R & B musiker, Fats Domino, som døde i går d. 25. oktober 2017, 89 år gammel..

Hans berømte sang, Blueberryhill, blev den direkte inspiration, da jeg for mange år siden, skulle vælge et navn til min virksomhed. Mens vi boede i USA, havde Mads og jeg fundet en masse gamle Cd'er ( ja det var dengang før streamingtjenesterne ;-) ) her i blandt Fats Domino, som vi ofte hørte, når vi spiste morgenmad og kiggede ud  på de vilde vidder for foden af Rocky Mountains.

Da vi var flyttet tilbage til Danmark og jeg skulle registrere mit CVR nr. var det svært at finde på et navn, fordi vi på det tidspunkt ikke havde et hestested, en plan eller ret meget overblik.. En dag, fandt jeg en gammel kasse, hvor alle vores Cd'er lå og øverst blev mit øje fanget af Fats Domino Cd'en. Uden overhovedet at nå at afspille den, vidste jeg instinktivt at Blueberryhill, var sådan et sted jeg drømte om at skabe.. Et sted hvor man kan føle frihed og hvor drømme kan blive til virkelighed. Sådan blev det til Blue Berry Hill :-)

Da vi købte Huagevej 13 og flyttede til den midtjydske Hede, troede mange at vi var et western sted, grundet det amerikansk klingende navn :-D Gennem årene har de fleste dog fået et klart billede af hvad vi arbejder med. Blue Berry Hill navnet har udviklet sig mere end jeg havde turdet håbe på fra den oprindelige inspiration, det er let at forkorte BBH, som er blevet et kendt navn for både vores instruktører, vores elever og vores træningsfilosofi. Samtidigt er blå selvfølgelig "vores" farve og jeg er flere gange stødt på udtrykket "blå ryttere".

Så tak til en fantastisk legende, for inspiration, frihed og drømme der blev til virkelighed <3

R.I.P Fats Domino <3

 

Share

Seneste Nyt

Gratis undervisning - til midtvejseksamen

Har du lyst til at være testrytter til midtvejseksamen på BBH søndag d. 21. juni 2020?

Vores testryttere er en stor og vigtigt del af eksamen og vi lover dig en spændende og lærerig dag. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...