User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive

"Er et stødhegn positiv straf eller negativ forstærkning ? "

Sådan spurgte Stine, da hun havde været til mit foredrag hos Land og Fritid i Grenå forleden aften. Her havde jeg blandt andet gennemgået principperne omkring fortstærkning og straf, og efterfølgende fik jeg en skøn eftertænksom mail med uddybende spørgsmål. Stine skrev:

Read more...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active

" I found my freedom.. on blueberryhill.... My dreams came true, on blueberryhill", sådan sang den berømte pianist og R & B musiker, Fats Domino, som døde i går d. 25. oktober 2017, 89 år gammel..

Read more...

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive

En rytter har en 10 årig vallak som de sidste par år har stået stille efter en uheldig og voldsom episode med biddet, der resulterede i et stort sår i munden.
Han er efterfølgende blevet tjekket i munden, som er hele fint, men episoden sidder så hårdt i ham, at selvom han har haft rytterfri i 2 år, så panikker han stadig når man rører tøjlen.

Read more...

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive

Rigtig mange heste har problemer med separationsangst, altså at blive alene/blive adskilt fra andre heste eller en betemt anden hest. Det er meget naturligt for hestene er flokdyr og i naturen danner de relationer, som varer hele livet. Så når hestene er underlagt vores beslutninger i forhold til hvor de skal bo og hvilke andre heste de har mulighed for at være sammen med, så er der nogel heste som klarer det bedre end andre og nogle heste, som har brug for en masse træning for at blive trygge ved adskillelsen.

Read more...

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive

Da aspiranterne på basisinstruktøruddannelsen skulle aflevere deres sidste opgave inden den afsluttende eksamen, åbnede vi for muligheden for at I kunne skrive på vores facebookside, hvis I havde et træningsproblem I ønskede hjælp til. Det var der mange som gjorde!

 

Read more...

Seneste Nyt

Gratis træning af din springhest i 3 dage

Ejer du en springhest og har du lyst til at få den trænet gratis i 3 dage, med fokus på at forbedre din hests springteknik?

Så er det måske din hest vi har brug for, når de basisinstruktører, som er igang med BBH Træner overbygningen, skal til eksamen i uge 28.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

Kursus med Amanda Barton

06. - 07. juni 2017

Drømmer du om mere samhørighed med din hest?

Amanda Barton arbejder tålmodig og roligt med at forbedre samarbejdet mellem rytter og hest. Hun hjælper rytteren til at få styr på tankerne og få en afspændt krop. Derudover  viser hun hvordan hesten kan lære at holde fokus på sin rytter i stedet for på det der sker i dens omgivelser.

Read more...

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...