User Rating: 3 / 5

Star activeStar activeStar activeStar inactiveStar inactive

Er du en af dem, som har en springhest der har svært ved at finde en passende galop mellem springene? Enten går hesten for lidt frem (som regel i starten af springningen) eller også så løber den alt for hurtigt og med alt for meget vægt i tøjlerne (gerne i 2. klasse til stævner eller når den har sprunget den første bane til træning, eller når springene bliver større)?

Read more...

User Rating: 3 / 5

Star activeStar activeStar activeStar inactiveStar inactive

I den perfekte verden, skulle der være en stor gruppe veluddannede heste, der var trænet af erfarne ryttere, som kunne fungere som læremestre for nye og mindre erfarne elever, gennem deres uddannelse.

Read more...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active

"Er et stødhegn positiv straf eller negativ forstærkning ? "

Sådan spurgte Stine, da hun havde været til mit foredrag hos Land og Fritid i Grenå forleden aften. Her havde jeg blandt andet gennemgået principperne omkring fortstærkning og straf, og efterfølgende fik jeg en skøn eftertænksom mail med uddybende spørgsmål. Stine skrev:

Read more...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active

" I found my freedom.. on blueberryhill.... My dreams came true, on blueberryhill", sådan sang den berømte pianist og R & B musiker, Fats Domino, som døde i går d. 25. oktober 2017, 89 år gammel..

Read more...

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive

En rytter har en 10 årig vallak som de sidste par år har stået stille efter en uheldig og voldsom episode med biddet, der resulterede i et stort sår i munden.
Han er efterfølgende blevet tjekket i munden, som er hele fint, men episoden sidder så hårdt i ham, at selvom han har haft rytterfri i 2 år, så panikker han stadig når man rører tøjlen.

Read more...

Seneste Nyt

Gratis undervisning - til midtvejseksamen

Har du lyst til at være testrytter til midtvejseksamen på BBH søndag d. 21. juni 2020?

Vores testryttere er en stor og vigtigt del af eksamen og vi lover dig en spændende og lærerig dag. At være testrytter, og få undervisning af en af aspiranterne, foran vores censorer, giver en god mulighed for at få ny inspiration og "snuse lidt" til vores træningsprincipper.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

3 dags træningslejr 2-4.marts 2018

Helt unik mulighed for 3 dages intensiv træning for dig og din hest her på BBH

I løbet af disse 3 dage, får du undervisning med din hest 2 x dagligt.
Både enelektioner og lektioner hvor I rider to sammen.

Hver ekvipages lektioner tilrettelægges individuelt og vi arbejder både fra jorden og i sadlen.

Lektionerne med hestene bindes sammen af kortere teorioplæg og vi kommer hele vejen rundt om både hestens læring, hestens krop, rytterens krop og din egen tilstand i træningen.

Der er mulighed for at få en opstillingslektion i longe, hvor du får mulighed for at fokusere 100 % på din egen krop.

Vi kan arbejde med alle elementer af god træning inkl jordarbejde, indlæring af sidebevægelser fra jorden/i sadlen, longering, bomarbejde fra jorden/i sadlen, gangartsforbedring, tilvænning, og så selvfølgelig grundridning, dressur og springning.

Du sætter rammerne og vi skræddersyer lektionerne til dig og hestens behov.

Dette er en fantastisk mulighed for at komme i dybden med de udfordringer du oplever i træningen, fordi vi har så mange lektioner tæt op ad hinanden. Hver lektion bygger videre på den forrige og derfor kan vi flytte hestene virkelig langt og fylde dig op med mange mange redskaber til at videreføre træningen.

Den samlede sum af læring overstiger langt, det indhold der er i dine egne lektioner, fordi du har muligheden for at følge med i de andres lektioner og der vil være mulighed for analyseopgaver, af balndt andet hestens bevægelse, når de andre rider/træner.
Det er virkelig sjældent at vi har åbne kurser af denne art så grib chancen nu og send os en tilmelding, med en beskrivelse af dine behov og ønskertiltræningen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PRAKTISKE INFORMATIONER

- Vi arbejder fra kl. 08.00 - 17.00 både fredag og lørdag,- og fra kl. 08.00 - 16.00 om søndagen, hvor vi har en grundig afrunding og målsætning for den fremtidige træning.
- Kurset afholdes her på BBH, Haugevej 13, 8620 i Kjellerup. Fredag - søndag 2. 4 marts. Mulighed for ankomst torsdag aften.
- Undervisningen varetages af Susan Kjærgård suppleret af en gæsteunderviser til opstillingslektioner- Der er mulighed for at overnatte på BBH i fælles sovesal under hele kurset med bad og toilet i stalden
- Der er boks og mulighed for fold for alle deltagere
- Deltagerne medbringer selv forplejning. Der er et køleskab og elkoger til rådighed

Prisen for hele kurset,
inkl boks, overnatning, materialer og lektioner 3.750 kr inkl. moms.

Der er kun plads til 8 deltagere og tilmelding er "først til mølle" :-)
Tilmelding på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...