User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive

En rytter har en 10 årig vallak som de sidste par år har stået stille efter en uheldig og voldsom episode med biddet, der resulterede i et stort sår i munden.
Han er efterfølgende blevet tjekket i munden, som er hele fint, men episoden sidder så hårdt i ham, at selvom han har haft rytterfri i 2 år, så panikker han stadig når man rører tøjlen.

Read more...

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive

Rigtig mange heste har problemer med separationsangst, altså at blive alene/blive adskilt fra andre heste eller en betemt anden hest. Det er meget naturligt for hestene er flokdyr og i naturen danner de relationer, som varer hele livet. Så når hestene er underlagt vores beslutninger i forhold til hvor de skal bo og hvilke andre heste de har mulighed for at være sammen med, så er der nogel heste som klarer det bedre end andre og nogle heste, som har brug for en masse træning for at blive trygge ved adskillelsen.

Read more...

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive

Da aspiranterne på basisinstruktøruddannelsen skulle aflevere deres sidste opgave inden den afsluttende eksamen, åbnede vi for muligheden for at I kunne skrive på vores facebookside, hvis I havde et træningsproblem I ønskede hjælp til. Det var der mange som gjorde!

 

Read more...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active

"Hvis din hest er død, så stå af den!"

Sådan sagde foredragsholder og vanebryder Torben Wiese, en gang til et foredrag jeg var til.
Det lyder dramatisk, men udsagnet er en metafor, der dækker over, at hvis det du gør ikke virker, så skal du gøre noget andet.... Hvis det du gør ikke virker,- så skal du gøre noget andet!!

Read more...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active

”Fantastisk velavlet springhoppe med KÆMPE talent og kapacitet, sælges billigt da den nægter at springe til stævner.”
Sådan stod der i salgsannoncen, om den hest jeg for mange år siden tabte mit hjerte til i Sverige.

Read more...

Seneste Nyt

Gratis træning af din springhest i 3 dage

Ejer du en springhest og har du lyst til at få den trænet gratis i 3 dage, med fokus på at forbedre din hests springteknik?

Så er det måske din hest vi har brug for, når de basisinstruktører, som er igang med BBH Træner overbygningen, skal til eksamen i uge 28.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

Kursus med Amanda Barton

06. - 07. juni 2017

Drømmer du om mere samhørighed med din hest?

Amanda Barton arbejder tålmodig og roligt med at forbedre samarbejdet mellem rytter og hest. Hun hjælper rytteren til at få styr på tankerne og få en afspændt krop. Derudover  viser hun hvordan hesten kan lære at holde fokus på sin rytter i stedet for på det der sker i dens omgivelser.

Read more...

Nyeste artikel

Gakkede gangarter, benflytning og balance

Grissepas, gangsalat, myldreben, og taktforvirring er bare nogle af de mange ord, jeg oplever, der bliver brugt når de islandske heste, har svært ved at finde den rene takt i en given gangart. Takt er vigtigt på alle hesteracer, både 3 gængere, 4 gængere og 5 gængere, fordi den rene takt indikerer at hesten arbejder symmetrisk og i balance.

Read more...