Uddannelsen til BBH Basisinstruktør er en vidensbaseret instruktøruddannelse, der henvender sig både til nuværende undervisere, samt dig der brænder for at skabe større forståelse mellem hest og rytter, men endnu ikke har undervisningserfaring. Uddannelsen indeholder en afsluttende eksamen for eksterne censorer og du er således sikret et højt kvalitetsstempel, når du er færdig.

Via menuerne til venstre kan du læse mere om uddannelsen som BBH Basis Instruktør.

For at rekvirere vores informationsmateriale, med prisliste, adgangskrav, generelle informationer og undervisningsterminer, kontakt os venligst via mail på adressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Næste hold starter Oktober 2017

HER kan du se et interview med Susan og høre tankerne omkring uddannelsen.

Share

Seneste Nyt

Gratis træning af din springhest i 3 dage

Ejer du en springhest og har du lyst til at få den trænet gratis i 3 dage, med fokus på at forbedre din hests springteknik?

Så er det måske din hest vi har brug for, når de basisinstruktører, som er igang med BBH Træner overbygningen, skal til eksamen i uge 28.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

Kursus med Amanda Barton

06. - 07. juni 2017

Drømmer du om mere samhørighed med din hest?

Amanda Barton arbejder tålmodig og roligt med at forbedre samarbejdet mellem rytter og hest. Hun hjælper rytteren til at få styr på tankerne og få en afspændt krop. Derudover  viser hun hvordan hesten kan lære at holde fokus på sin rytter i stedet for på det der sker i dens omgivelser.

Read more...

Nyeste artikel

Gakkede gangarter, benflytning og balance

Grissepas, gangsalat, myldreben, og taktforvirring er bare nogle af de mange ord, jeg oplever, der bliver brugt når de islandske heste, har svært ved at finde den rene takt i en given gangart. Takt er vigtigt på alle hesteracer, både 3 gængere, 4 gængere og 5 gængere, fordi den rene takt indikerer at hesten arbejder symmetrisk og i balance.

Read more...