"Vi skaber sunde, arbejdsvillige og velafbalancerede heste til respektfulde ryttere, med indføling, passion og rideglæde"

Jeg har brændt for heste siden jeg ikke engang var stor nok til selv at løfte sadlen op på ryggen af rideskolens yndlingspony. Heste har været en del af min sjæl, altid, og jeg har arbejdet professionelt med heste siden jeg var 19 år gammel.

Jeg har tilredet heste, omskolet heste, fremvist heste og gennem 14 år på landsholdet i ridebanespringning konkurreret på et utal af heste over hele verden. Min højeste placering på verdensranglisten var som nr. 76 og jeg er stolt over at alle mine GP placeringer, er opnået på heste jeg selv har trænet fra bunden og op. 

Jeg 'sadlede om' da jeg opdagede, at min kærlighed til hesten var ved at drukne i konkurrenceelementerog alt for højt pres. Jeg følte mig fanget og min rideglæde og passion var ved at rinde ud.

Gennem de seneste 12 år har jeg kontinuerligt arbejdet med at dygtiggøre mig indenfor områderne læringsteori (hestens psyke) og anatomi/bevægelse (hestens fysik).

Den viden har gjort det muligt for mig at sortere i de træningsmetoder jeg er vokset op med og ved at kombinere ny vidensbaseret teori med min praktiske erfaring gennem mange tusinde træningstimer med forskellige heste og ryttere, skabes det helt unikke fundament for den træning der tilbydes hos Blue Berry Hill.

Her findes ingen frække heste og forståelsen for hestens natur og fysik, gør at selv de mest udfordrende heste, kan trænes til at blive positive samarbejdspartnere.
Ridning skal være til glæde for både hesten og rytteren.

Share

Seneste Nyt

Gratis træning af din springhest i 3 dage

Ejer du en springhest og har du lyst til at få den trænet gratis i 3 dage, med fokus på at forbedre din hests springteknik?

Så er det måske din hest vi har brug for, når de basisinstruktører, som er igang med BBH Træner overbygningen, skal til eksamen i uge 28.

Read more...

fb Følg Blue Berry Hill på Facebook

Kursus

Kursus med Amanda Barton

06. - 07. juni 2017

Drømmer du om mere samhørighed med din hest?

Amanda Barton arbejder tålmodig og roligt med at forbedre samarbejdet mellem rytter og hest. Hun hjælper rytteren til at få styr på tankerne og få en afspændt krop. Derudover  viser hun hvordan hesten kan lære at holde fokus på sin rytter i stedet for på det der sker i dens omgivelser.

Read more...

Nyeste artikel

Sådan lærer hesten,- Forstærkning og straf

Adfærd opfører sig ligesom os mennesker. Den fortsætter kun sin opførsel hvis den "får noget ud af det".. Når en adfærd bliver forstærket, altså belønnet, vil den vokse. Hvis den ikke bliver forstærket, eller den endda bliver straffet, vil den mindskes. Det er værd at vide, når du arbejder med din hest, så du kan tilrettelægge træningen efter at forstærke den ønskede adfærd. Denne artikel fokuserer på hvordan forstærkning og straf fungerer og uddyber forskellene på det der kaldes positiv og negativ hhv forstærkning og straf.

Read more...